Poziv za učešće u webinaru: „Brendiranje, marketinško pozicioniranje, diverzifikacija na tržištu i poslovno planiranje“
Poziv za  učešće u webinaru: „Brendiranje, marketinško pozicioniranje, diverzifikacija na tržištu i poslovno planiranje“

Poziv za učešće u webinaru: „Brendiranje, marketinško pozicioniranje, diverzifikacija na tržištu i poslovno planiranje“

05/05/2023
0 Komentari

Digitalna transformacija je put kojim mala i srednja preduzeća moraju krenuti kako bi se uspješno prilagodila promjenama koje se događaju u svim sektorima ekonomije, te pronašla nove poslovne prilike i izašla na nova tržišta. Svaka grana privrede ima svoje specifičnosti i različite razvojne potrebe koje će se nužno odraziti na drugačiji pristup korištenju digitalnih tehnologija i rješenja specifičnih za određeni privredni sektor. Ono što je zajedničko malim i srednjim preduzećima u svim granama privrede je potreba da se sa svojim proizvodima i uslugama adekvatno pozicioniraju na domaćem, te probiju na nova, međunarodna tržišta.

Ovim putem Vas pozivamo da uzmete učešće u webinaru: „Brendiranje, marketinško pozicioniranje, diverzifikacija na tržištu i poslovno planiranje“,  koji će se održati 11. maja 2023. godine sa početkom u 10:00 sati.

Prisustvo ovom webinaru će biti moguće putem online video-konferencijske platforme MS Teams. Prijave za ovaj događaj su moguće do najkasnije srijede, 10.05.2023.godine, skeniranjem QR-koda.

Link:

(Link i na FB stranici ITD Mareting doo Banja Luka)

Kategorije

Najnoviji članci

O nama

POSLOVNI PANO
INFO

Specijalizovana poslovno kupoprodajna web platforma

Copyright © 2024. Poslovni pano / Sva prava zadržana